Contacteer ons
Cheryl

Telefoonnummer : 19183983580

WhatsApp : +8619183983580

Wiki, Inc.

Behandel mensen met eerlijkheid en overtuig hen met kwaliteit.

  • Wiki, Inc.
  • Wiki, Inc.
  • Wiki, Inc.
  • Wiki, Inc.
  • Wiki, Inc.
  • Wiki, Inc.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken WIKI Aantal werknemers 20~100
Jaarlijkse omzet 2000000-1000000 Opgericht Jaar 2006
Export pct 90% - 100%
Inleiding

 

China Wiki, Inc. Bedrijfsprofiel 0
China Wiki, Inc. Bedrijfsprofiel 0
China Wiki, Inc. Bedrijfsprofiel 2

 

Gevestigd in 2006, is de nadruk bij de oppervlaktebehandeling meer dan 15 jaar, Wiki, Inc. nu het meest geavanceerde technologiebedrijf van de wereld de geworden.


Wij specialiseerden ons in het ontwerpen, het onderzoek, de ontwikkeling en productie voor het hydro onderdompelen, nano chroom, electropolishing, thermisch chroom en de druktechnologieën van de hitteoverdracht.


Ons professioneel team van R&D, productie en verkoop, met de opdracht van „Concentratie“, „Beroeps“ & „Toewijding“, heeft divers van producten ontwikkeld die de vraag van de markten ontmoeten. Onze producten hebben 75% van de wereldmarkt behandeld.


Wiki, Inc. heeft een goede naam van zijn producten van uitstekende kwaliteit en goede naverkoopdiensten. Wij keuren OEM&-ODM orden, tot nu toe, in vele landen zoals de V.S., het UK goed, heeft Duitsland enz. onze onafhankelijke merkagenten.


Wij heten over de hele wereld oprecht klanten van welkom om ons bij ons aan te sluiten, de technologie te bespreken met ons en ons te bezoeken.

 

Geschiedenis

China Wiki, Inc. Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf heeft meer dan 14 jaar van oppervlaktebehandelingstechnologie en marktontwikkeling ervaring, en verwezenlijkingen op het gebied van de technologie van de wateroverdracht en het bespuiten technologie gemaakt. In termen van de technologie van de wateroverdracht, verstrekt ons bedrijf niet alleen diverse ABS effect vormen, de film van de wateroverdracht met diverse patronen, zoals houten korrel, metaalkorrel, marmeren korrel, de korrel van de koolstofvezel, vlamkorrel, dierlijke korrel, schedelpatroon, camouflage, de film van het Bloempatroon, verstrekken enz. ook het leren van de druktechnologie van de wateroverdracht. In termen van het bespuiten technologie, heeft ons bedrijf niet alleen bespuitende machines maar ook ondersteunende chemische agentia. De klanten kunnen verkiezen om te verkiezen om hun eigen agenten te kopen of voor te bereiden. Elk jaar, klanten komt uit het hele land om aan technische opleiding deel te nemen. Kies ons encyclopediebedrijf, één samenwerking, levenslange vrienden.

Dienst

Onze Dienst

 

Wij produceren en bieden alle de druk van de wateroverdracht en Nanometer-Deklaagproducten aan zoals hieronder.
- De Hydrografische Film van PVA
- De Drukfilm van de wateroverdracht
- Activator
- Inkt
- Basisinleiding/Verf/Lak
- Hoogste duidelijke laag (Pu-olie)
- WTP-Machine, Hydrografische Drukmachine
- De drukproces van de wateroverdracht (Waterkracht die onderdompelen)
- Technologie en de Opleidende Dienst
- Nanometerdeklaag, Chrome-Nevel

Ons Team

China Wiki, Inc. Bedrijfsprofiel 0